Monitoarele audio in-ear Aether R – Lime Ears, acum cu 28% reducere.
 
Pana pe 31 august monitoarele audio in-ear Aether R de la Lime Ears sunt reduse cu 28%. Discount-ul se aplica modelelor Royal Carbon, Smoky Hour si Bling-Bling.
 
Aether R a fost proiectat pentru a obtine sunetul unui sistem audio cu trei cai, cu un subwoofer extern reglementat, amplasat intr-o camera spatioasa, tratata acustic. Astfel ascultatorul poate experimenta tot ceea ce inginerul de sunet a creat in inregistrare cu o claritate inalta, care multumeste utilizatorii ce evita un sunet prea tehnic, dar cauta fidelitate reala in inregistrari.
 

 
Monitoarele in-ear sunt un crossover hibrid pasiv, cu patru directii. Astfel tonurile joase sunt impartite folosind crossoverul acustic TrueSub al LE, iar izolarea valorilor minime / intermediare / inalte este realizata printr-un crossover electric.
 
Tehnologii
Varibore – Design acustic care utilizeaza orificii sonore cu diametru diferit pentru fiecare banda de frecventa. Utilizarea alezajului de 2 mm pentru frecvente inalte in combinatie cu amortizarea acustica interna determina un sunet deschis si valori maxime.
 
TrueSub – Spre deosebire de filtrarea electrica standard (realizata cu crossover electric), cele mai mici frecvente din Aether R sunt filtrate prin filtru personalizat, imprimat 3D in rezolutie XHD. Folosind filtrari acustice precise, frecventele subwoofer-ului sunt puternice, texturate, dinamice, dar extrem de clare.
 

 
Comutator bass
Aether este echipat cu un comutator ce controleaza nivelul minim al bas-ului (sub 100Hz). Comutatorul se poate utiliza pentru a face modificari in functie de volumul monitorului – pentru a utiliza legea Fletcher-Munson (pentru niveluri mai mici de ascultare, basul poate fi stimulat pentru o redare mai buna). O alta utilizare a comutatorului este de a controla nivelul si calitatea bassului in inregistrare. In plus, comutatorul poate fi utilizat pentru a reduce nivelul de zgomot extern (daca monitoarele sunt utilizate intr-un mediu zgomotos: avion, metrou etc, unde zgomotul scazut mascheaza minimele).
 
Tonalitate
In modul „neutru”, Aether R pastreaza o tonalitate neutra, cu o evidentiere asupra valorilor minime si maxime ale subwoofer-ului. Nivelul minim al bas-ului primeste un boost puternic si precis, mentinand in acelasi timp o claritate si o dinamica deosebita midi.
 
Fiecare pereche de monitoare audio Aether R este facuta manual in Europa si inscriptionata cu logo-ul Lime Ears si Aether.
 

 
Monitoarele Aether R au fost create de catre Lime Ears, o companie poloneza CIEM ce s-a lansat oficial in 2012. A inceput sa lucreze cu ingineri de sunet si muzicieni profesionisti, dar in urma cu cativa ani au inceput sa isi concentreze atentia asupra consumatorilor audiofili.
 
Trupele de metal Katatonia si Decapitated precum si formatiile rock Happysad, Lao Che si artista Mela Koteluk se numara printre fanii monitoarelor si le folosesc in timpul concertelor.
 
Ai timp pana pe 31 august sa profiti de reducerea de 28% pentru modelele Royal Carbon, Smoky Hour si Bling -Bling disponibile aici.