Zulekha Daud este medic de origine indiana, umanitar si fondatorul spitalului Zulekha din Dubai. Inca din 1992, cand a fost deschis primul centru medical in Sharjah, acesta a fost pionierul asistentei medicale in Orientul Mijlociu. Datorita cunostintelor si a eticii exceptionale a doamnei Daud si a colegilor sai, spitalul a crescut exponential de-a lungul anilor. Acum, compania Zulekha este formata din doua spitale multidisciplinare, un centru de diagnostic, trei centre medicale in Emiratele Unite si trei farmacii, astfel incat acestea pot oferi un raspuns la toate problemele pacientului.

AUDAC a avut onoarea de a face echipa cu personalul medical al spitalului Zulekha prin oferirea celui mai fiabil si eficient sistem de sonorizare. Instalarea unui sistem audio care sa ofere asistenta medicala atat pentru pacientii spitalizati, cat si pentru cei in regim ambulatoriu, intr-un centru medical cu o astfel de reputatie, nu este deloc o responsabilitate mica.

 

 

Pe holuri si in mai multe incaperi ale cladirii impresionante rasuna sunetul a 380 de boxe de tavan CS55. In camera de urgenta si in mai multe sali de chirurgie au fost instalate 25 de difuzoare de tavan AWP06 rezistente la apa. Au fost combinate 8 amplificatoare de putere CAP224 si 3 CPA12 pentru a furniza boxelor energie suficienta. Marea diferenta intre aceste doua produse este ca modelul CAP are doua canale, iar modelul CPA are unul singur.

 

 

Mintea sclipitoare ce gestioneaza intregul sistem este ascunsa in 2 sisteme multi-zone matrice R2. Datorita conexiunii prin fibra optica este creat un sistem care permite ca sursa audio CMP30 sa fie disponibila in intregul spital. Desigur, un spital nu are nevoie de un sistem audio doar pentru a transmite muzica, ci trebuie sa poata trimite mesaje vocale in timp real sau inregistrate. Microfonul digital APM116 permite transmiterea acestor mesaje vocale in fiecare din cele 16 zone create.

Gama de produse oferita de AUDAC se incadreaza perfect in viziunea spitalului din Zulekha. Pentru ambele companii pun accentul pe relatia cu clientii lor, precum si pe antreprenoriatul responsabil. Zulekha si AUDAC sunt implicati in responsabilitatea sociala corporativa si apar multe asemanari atunci cand sunt comparate valorile de baza ale companiei.

 

Produse folosite: