Cinco este noul resto-bar si patiserie din Pune, India ce promite a fi un rasfat pentru cele 5 simturi. Cinco are o frumusete unica, vibranta, care te captiveaza de cum ai pasit inauntru si o muzica ce reuseste intotdeauna sa te binedispuna. Cinco s-a deschis in centrul orasului Pune si ofera mancare si bauturi pe o suprafata de 750m². Localul este impartit in 3 zone distincte: un club de 280m², zona de gradina si o patiserie.
 
Brief-ul proiectului pentru sistemul de sonorizare specifica necesitatea unui nivel sonor crescut in zona de club, unde va fi si DJ-ul , cu acoperirea zonei de gradina, in timp ce patiseria avea sa fie mai linistita, fiind necesara optiunea de a selecta muzica dorita, indepedent de celelalte zone.
 

 
Concertele live sustinute ocazional in gradina, necesitau un sistem PA si monitoare de scena conectate la sistemul de sunet instalat. Si totodata, o sursa separata pentru muzica din club in timpul acestor concerte.
 
Toate aceste cerinte pentru sistemul de sonorizare au indicat echipamentele AUDAC ca solutie optima. Clubul necesita cele mai mari volume si au fost instalate 2 boxe active FX3.15 cu output mare impreuna cu 2 boxe FX1.18, ce garanteaza suficienta putere pentru un sunet ideal. Boxele din club sunt alimentate de 2 amplificatoare cu 4 canale SMQ500 WaveDynamics™, in timp ce subwooferele sunt alimentate de un amplificator cu 4 canaleSMQ750 cu tehnologia WaveDynamics ™. Pentru a folosi întregul spațiu, au fost instalate si 2 boxe PX112 de mare putere, alimentate de amplificatorul cu două canale SMA500 WaveDynamics ™. 
 
In zona de gradina, fiind necesare boxe ce reproduc sunetele cat mai natural pentru concertele live, au fost instalate 8 boxe de perete WX802_O, concepute special pentru utilizarea in aer liber, alimentate de un amplificator EPA254.
 
Pentru zona de patiserie a fost important ca boxele sa fie invizibile. Pentru acest motiv au fost instalate 4 boxe CELO6 incastrabile, care prin design-ul Slimline™ devin aproape invizibile cand sunt montate. Pentru amplificarea boxelor CELO6 s-a folosit un EPA104 cu 4 canale.
 

 
Cu integrarea sistemului AUDAC, unul dintre cele cinci simturi este complet satisfacut, AUDAC fiind solutia audio perfecta.
 
PRODUSE FOLOSITE: