Cea de-a 64-a editie a Concursului Muzical Eurovision de la Tel Aviv, Israel a reunit ca in fiecare an, pe langa interpretii desemnati ai tarilor europene, si branduri de renume din industria sonorizarii profesionale.
 
AudioPressBox a fost prezent in acest an la Eurovision si a oferit solutia pentru cererea de peste 180 de iesiri de microfon si linie, unele fiind in mod stereo.
 
Nucleul sistemului a fost reprezentat de un rack portabil cu o unitate APB-D200 R-D de 2×2 canale cu Dante si de 4 distribuitoare APB-024 R-EX.
 

 
Iesirile aditionale au fost asigurate cu solutiile portabile AudioPressBox, pentru a putea fi plasate exact unde era nevoie: APB-1.32 CB si APB-224 C. Pentru un plus de portabilitate, au fost instalate si unitati aditionale APB-008 SB-EX alimentate de APB-D116 R-D.
 

 
Distribuitor al produselor AudioPressBox in România, AudioVision Store ofera solutii audio complete si consultanta de specialitate pentru alegerea solutiei tehnice optime, livrare si montaj oriunde in tara, suport extins in garanție si post vanzare prin inlocuirea temporara a produselor aflate in service.