Pana pe 31 iulie 2019, poti schimba avantajos orice amplificator vechi cu unul nou Powersoft Seria X. Pentru fiecare amplificator Powersoft din seria X poti da la schimb orice amplificator si primesti un discount de pana la 500 de euro.
 
Obtii un discount de 300 Euro pentru achizitionarea unui amplificator cu 4 canale DSP+ETH Powersoft X4 sau amplificator cu 4 canale DSP+DANTE Powersoft X4 sau un discount de 500 Euro pentru achizitionarea unui amplificator cu 8 canale DSP+ETH Powersoft X8 sau amplificator cu 8 canale DSP+DANTE Powersoft X8.
 
Inscrie-te aici si schimba avantajos amplificatorul vechi cu unul nou Powersoft.
 

Discountul este doar unul din cele X motive sa alegi acum Powersoft Seria X
 
Seria X de la Powersoft este o inovatie a conceptului de platforma de amplificare prin integrarea unui amplificator compatibil la nivel mondial si o caracteristica DSP completa a amplificatorului.
 
Sistemul de management al semnalului audio digital complet bazat pe ARM Cortex A-8 si procesor platforma TI C6000 DSP anunta un nivel nou si inovator de prelucrare a semnalului, furnizand rutare si mixare non-boolean, mai multe etape de egalizare, filtre IIR si FIR, delay de pana la 4s pentru intrare si de 200 ms pentru sincronizare, ajustare polaritate, crossover, limitatoare peak, limitatoare TruePower ™ si Active DampingControl™.
 
Sursa de alimentare are o acceptanta mondiala, putand fi conectata la orice linie de putere regionala si fiind potrivita pentru Single Phase, Bi-Phase sau de la 85V la 440V fara a fi necesara selectia manuala.
 
Inscrie-te aici si schimba avantajos amplificatorul vechi cu unul nou Powersoft.