Powersoft DEVA este un dispozitiv multifunctional brevetat ce combina caracteristicile de informare, divertisment, siguranta si colectarea datelor intr-un singur dispozitiv multimedia.
 
Sistemul DEVA este capabil sa redea anunturi programate sau in timp real, muzica, poate detecta miscarea si poate fotografia sau filma.
 
Se poate conecta prin fir sau wireless si este ideal atat in spatii deschise precum piete, stadioane, parcuri, muzee, puncte de interes turistic, gradini, parcari cat si in hoteluri, sali de conferinta, scoli, cladiri de birouri etc.

Unitate multimedia revolutionara

 
Conectat cu mediul inconjurator
 
DEVA este capabil sa monitorizeze spatiul in care este amplasat indiferent de conditiile meteorologice. Dispozitivul este echipat cu senzori de mediu care raporteaza conditiile meteorologice la nivel local, inclusiv temperatura curenta, presiunea barometrica si umiditatea mediului. Datele stocate sunt marcate cu timbru de timp si coordonatele de pozitionare GPS.
 
Datorita tehnologiei wireless de inalta calitate si a caracteristicilor de securitate integrate, sistemul DEVA ajuta la pastrarea sigurantei, transmitand informatiile unde si cand este necesar.
 

 
Informare și monitorizare 24/7
 
DEVA Software Manager (DSM) facilitează livrarea mesajelor de urgenta si de informare in timp util. De asemenea, poate gestiona anunturi importante in direct si poate facilita comunicarea intre un utilizator si personalul avizat.
 
Fie ca trebuie sa emita un avertisment vocal, sa fotografieze sau sa filmeze prin Wi-Fi, LAN, UMTS sau sa lumineze o zona umbroasa, DEVA face fata tuturor cerintelor de supraveghere si monitorizare.
 
Powersoft DEVA poate detecta miscarea, are senzori infrarosu si iluminare LED programabila, iar software-ul de administrare al DEVA ofera un set de instrumente perfecte pentru orice nevoie. In plus, DEVA este compatibil cu un set larg de protocoale de sisteme de securitate, facand integrarea sa simpla.

Powersoft DEVA transmite un sunet clar, puternic in orice mediu prin liste de redare, radio FM, radio online, Bluetooth sau prin dispozitive conectabile (AUX IN, port USB). DEVA ofera calitate audio superioara, furnizand pana la 115dB, fiind un dispozitiv potrivit pentru orice eveniment in mediul interior sau exterior.
 

De ce este DEVA alegerea potrivita

Usor de controlat
 
Poti controla ceea ce DEVA inregistreaza direct de pe smartphone. Cu DEVA poti seta camera HD si o poti porni de oriunde datorita conexiunii Wi-Fi.
 
Cu software-ul de administrare al DEVA poti seta camera sa filmeze sau sa fotografieze obiectivele asa cum iti doresti, fie ca vrei monitorizare zilnica, saptamanala, lunara sau chiar pentru intregul an.
 

 
Comunicare wireless
 
Powersoft DEVA se poate conecta la un dispozitiv de configurare/de control, cum ar fi o tableta sau smartphone, ori la un PC conectat la retea. Metoda de conectare poate fi atat cu fir (Ethernet) sau fara fir, fie cu raza scurta de actiune (WiFi, Bluetooth) sau cu raza lunga (GPRS).
 
In functie de echipamentele hardware si configurarea software-ului, diverse configuratii specifice aplicatiilor DEVA sunt posibile. Prin comunicarea standard WiFi 802.11n si cu bateriile reincarcabile solare, DEVA este un dispozitiv independent.
 
Design inovativ
 
Designul sau extrem de eficient limiteaza consumul de energie permitand folosirea sa neintrerupta prin alimentarea de la bateria interna reincarcabila. Un panou solar de ultima generatie poate reincarca rapid bateria chiar si in conditii de lumina scazuta.
 
Carcasa DEVA a fost conceputa special pentru a proteja circuitul intern de expunerea la elementele atmosferice (temperatura, radiatii, umiditate si praf) fiind o solutie ideala pentru aplicatii exterioare. Avand greutate redusa si dimensiuni compacte, dispozitivul poate fi instalat rapid pe pereti sau stalpi, atat temporar cat si permanent.
 

 
Aplicabilitate indoor si outdoor
 
Datorita functiilor incluse, Deva are o aplicabilitate foarte mare, fiind un dispozitiv ce se potriveste perfect unei game variate de aplicatii in aer liber.

  • Locuri publice (parcuri, piete, bulevarde)
  • Evenimente sportive, expozitii
  • Parcuri de distractii
  • Statii de autobuz, benzinarii, parcari publice
  • Spa-uri, piscine exterioare
  • Terenuri de golf

 
Powersoft DEVA poate fi adaptat pentru o multime de functii si aplicatii atat in spatii publice cat si private. Sistemul DEVA este disponibil exclusiv in Romania prin AudioVision Store, distribuitor unic Powersoft.