La restaurantul GOUD din Rotterdam, Olanda, puteti gasi un loc in care pasiunea pentru gatit vine la pachet cu cocktailuri de calitate. Intrand in restaurant, veti regasi o lume din aur, marmura, alama si catifea verde care se potriveste perfect cu interiorul „Rotterdam Chique”. GOUD considera important sa te bazezi pe fortele tale proprii, sa nu faci compromisuri, sa fii original si sa fii modern, lucruri care sunt, de asemenea, cele patru valori de baza ale restaurantului. Toti acesti factori sunt combinatia perfecta pentru o seara de neuitat.

 

 

Partenerul Audac din Rotterdam a fost contractat pentru a crea un sistem de sunet ce suna si straluceste precum aurul. Foarte important a fost ca difuzoarele sa se imbine cu atmosfera unica Rotterdam Chique. Din acest motiv, au decis sa picteze incinta acustica  BASO12  si cele 8 incinte  XENO8  full range in auriu. Ceea ce a facut cu adevarat dificila identificarea lor in restaurant.

Cele 8 incinte full range Xeno 8, in combinatie cu 4 boxe de plafon  CIRA840D Quickfit™ ofera muzica de fundal clara, in ton cu intregul restaurant. Sistemul suna cald si plin chiar si la volume mici datorita  BASO12 , un sistem suficient de puternic pentru serile de cocktail unde un DJ preia controlul asupra muzicii.
 

 
Intregul sistem este amplificat de  SMA350  cu doua canale si 2 amplificatoare SMQ350 cu patru canale. In combinatia preamplificatorului cu patru zone  PRE240  cu amplificatorul cu doua canale  EPA152 , difuzoarele pot fi controlate si alimentate in diferite zone ale restaurantului.
 
>
 
Prin urmare, cu acest sistem unic AUDAC oricine isi poate imagina ca se afla in lumea chique a Rotterdam-ului si se poate bucura pe deplin de o noapte de neuitat la GOUD.
 
Produse folosite in cadrul acestui proiect:

  • 8 x   XENO8 – Boxe full range 8″
  • 1 x   BASO12 – Cabinet reflex bass 12″
  • 4 x  CIRA8 – Boxe incastrabile in tavan 8″ cu 2 cai TwistFix ™
  • 1 x  SMA350 – Amplificator WaveDynamics ™ cu 2 canale 2 x 350W
  • 2 x  SMQ350 – Amplificator WaveDynamics ™ cu 4 canale 4 x 350W
  • 1 x  EPA152 – Amplificator Clasa D cu 2 canale 2 x 150W
  • 1 x  PRE240 -Preamplificator stereo cu 4 zone și 10 canale