Noul sistem de boxe pasive ESD Cube de la KV2 Audio pentru instalatii fixe si aplicatii portabile, poate functiona independent, ca o incinta acustica completa, sau ca sistem cu subwoofere suplimentare.
 
Conceput special ca un sistem ultracompact de boxe pasive pentru reproducerea de  inalta fidelitate a vocii si muzicii inregistrate, ESD Cube este o incinta acustica pasiva de calitate superioara, compacta, de dimensiuni reduse – 5″, ce utilizeaza un design unic trans-coil pentru o reproducere vocala superioara, un raspuns extins pentru frecvente inalte, un interval dinamic crescut si cea mai mica distorsiune comparativ cu orice alta boxa din clasa sa.
 
Pe langa dispersia larga 80° x 80°, tehnologia exclusiva trans-coil AIC de la KV2 Audio pe care se bazeaza noul ESD Cube elimina practic inductivitatea bobinei de voce. Pentru multe produse KV2 acest progres tehnologic unic ofera claritate vocala superioara, proiectie si distorsiuni extrem de mici, dar la noul ESD Cube aceasta este o caracteristica avansata la un nivel complet nou.
 
Cu raspuns perfect in faza de frecventa extinsa, dar si imagistica vocala si pozitionare optima a instrumentului, iesire de 116dB, si varf de 119dB cu interval dinamic foarte mare, sistemul ESD Cube nu reprezinta altceva decat o surpriza uimitoare. Sistemul are cu siguranta cea mai mica distorsiune comparabila cu cea a oricarei boxe din clasa sa, o gama dinamica sporita si o carcasa din aluminiu cu profil redus, perfect incadrata si completata de finisajul exterior negru.
 

 
Ca o declaratie suplimentara de design, ESD Cube este disponibil in orice culoare RAL iar prin dimensiunile sale compacte devine extrem de potrivit dar si de discret ca solutie de amplificare periferica a sunetului in teatre, baruri, cluburi, biserici, muzee si atractii turistice.
 
Poate fi folosit ca sistem de sine statator, de pana la 8 unitati ESD Cube impreuna cu amplificatorul ESP 1000, sau ca un sistem complet, impreuna cu subwooferul pasiv de 10″ ESD 1.10 se pot combina pana la patru unitati, sau doua subwoofere ESD 1.10 pentru fiecare ESP 1000.
 
Designul compact al carcasei permite utilizarea sistemului montat pe pe tavan, front-fill, in aplicații in-fill sau sub balcon. Suportul pentru montat in perete completeaza aparenta sa discreta, dar si usurinta in instalare, fiind inclus in cutia produsului.