Următoarea ediție a expoziției ISE („Integrated Systems Europe”) va veni cu multe noutăți palpitante, inclusiv mai multe lansări de produse de la KV2 Audio. Producătorul ceh anunță că în cadrul expoziției vor lansa 4 modele de echipamente audio în 3 game diferite.

Prima gamă ce se va extinde este seria ESR, la care se adaugă noul sistem audio activ ESR106 și amplificatorul său dedicat ESR2600D – ambele bazându-se pe SLA, tehnologia proprietară a KV2 Audio.

Seria ESR a fost creată pentru o nișă de piață specifică, formată din clienți care au nevoie de o soluție audio All-In-One, care să livreze o reproducere clară și detaliată a sunetului pe o arie largă.

Noul sistem audio full-range cu 3 căi ESR106

Aplicațiile uzuale pentru astfel de echipamente includ teatre, lăcașe de cult, centre culturale/de spectacol și săli de concerte, unde sunt mai degrabă utilizate pe verticală. Atunci când sunt montate pe plan orizontal, difuzoarele din seria ESR oferă o acoperire excelentă pentru aplicații precum un stadion sau tribune.

La fel ca difuzoarele ESR212, ESR215MkII și ESR215S, noul echipament subțire ESR106 este un sistem activ full-range cu 3 căi. Echipamentul utilizează o selecție unică de coloane cu mai multe woofere de 6″ pentru o reproducere vocală și muzicală de înaltă calitatate în medii ambiante și spații acustice dificile.

ESR106 a fost proiectat pentru a reprezenta o sursă punctuală mare, având o acoperire controlată la frecvențe joase și medii care reduce reflexiile din interior. Pentru a îndeplini acest scop, modelul a fost echipat cu 8 woofere de 6″, 2 woofere bass de 6″ pentru fecvențe medii și 1 driver de înaltă frecvență de 1″ montat pe o goarna cu dispersie largă.

Fiecare element al sistemului este poziționat pentru a fi proporțional ca mărime cu lungimea de undă pe care o produce. Astfel, puterea radiată a fiecărei benzi rămâne consistentă și echilibrată pe întreaga gamă de frecvențe a sistemului.

Carcasa discretă cu profil subțire încorporează mai multe puncte de fixare pentru suporturi externe și dispozitive de acoperire. Spre deosebire de celelate difuzoare din gamă, ESR106 poate fi utilizat numai pe verticală.

Noul amplificator stereo de înaltă fidelitate ESR2600D

Sistemul este controlat și acționat de un amplificator dedicat – ESR2600D, cel de-al doilea echipament lansat în cadrul ISE 2023. Noul model este un sistem activ de control și amplificare cu 2 canale stereo într-un modul de montare 4RU.

În modul stereo, ESR2600D alimentează 2 sisteme ESR106 și poate fi configurat prin intermediul panoului frontal sau de la distanță, cu ajutorul instrumentului de control și diagnosticare KV2 Audio. În funcție de cerințele spațiului, ESR2600D are integrate funcții de control și crossover care permit suplimentarea cu subwoofere și amplificatoare externe, dacă este necesar.

Descoperă toate specificațiile sistemului audio All-In-One ESR106.

Descoperă toate specificațiile amplificatorului stereo de înaltă fidelitate ESR2600D.