Descopera noile controllere marca Native Instruments – Maschine MK3 si Komplete Kontrol S49/S61 si pregateste-te să experimentezi functii noi ce iti vor revolutiona experienta.
 

 

Noul Maschine MK3

Caracteristici cheie:

– design nou
– paduri și funcții îmbunătățite
– 2 ecrane high-resolution
– interfață audio integrată de 90kHz/ 24-bit
 
Pad-uri marite pentru confortul utilizatorului, doua ecrane high-resolution si interfata audio integrata de 90kHz/ 24-bit. Acesta este pe scurt, noul Maschine Mk3 de la Native Instruments.

 

 

Cele 16 paduri ale lui Maschine MK3 sunt mai mari, mai performante si mai apropiate. Mult mai sensibile la orice atingere, raspunsul este mult mai fidel.
 

 

Knobul de browsing s-a tranformat in joystick pe 4 directii, sub care gasim smartstrip-ul imprumutat de pe Maschine Jam.
 

 

Cu Maschine Mk3 nu vei mai avea nevoie de o placa de sunet separată atunci cand lucrezi, iar cea integrata are o calitate a sunetului de top cu 24bit si 96kHz.
 

 

Komplete Kontrol S-Series S49/ S61

Caracteristici cheie:
– integrare completa cu software-urile Maschine si Komplete
– 2 displayuri high-resolution
– clape Fatar cu aftertouch
 
Noile midi controllere S49 si S61 sunt complet integrate cu software-urile Maschine si Komplete, dar si compatibile cu orice software de productie muzicala.
 

 

Cu noile controllere din seria S Komplete Kontrol alternarea instrumentelor sau preseturilor devine mult mai facila, datorita displayurilor de inalta rezolutie dar si noii caracteristici – sound preview.
 

 

Clapele Fatar ale noilor controllere din seria S Komplete Kontrol au aftertouch si sunt rotite pentru pitch, in timp ce knobul de navigare, devine joystick pe 4 directii pentru ca totul sa fie mult mai rapid.