Privilege, cel mai mare club din lume potrivit Guinness Book of Records, a ales solutiile de sonorizare de la KV2 Audio. Renumit pentru cele mai spectaculoase si grandioase petreceri, cu o capacitate de 10.000 persoane, clubul Privilege a fost supranumit templul muzicii dance.

 

Camera principala – de dimensiunea unui hangar – ar putea gazdui aproape toate cluburile din Ibiza. Parte integranta din istoria statiunii Ibiza,  Privilege a gazduit unele dintre cele mai faimoase petreceri timp de un deceniu impreuna cu Manumission.

 

 

Cu o piscina in centru si lateralele clubului special gandite pentru socializare, Privilege intrece limitele in materie de clubbing. Vista Club, spatiul incorporat in sticla al clubului, a devenit paradisul petrecerilor house si techno ce continua pana la rasarit, cu una dintre cele mai frumoase privelisti asupra orasului Ibiza.

 

Pentru sonorizarea acestui club, cei de la Privilege au ales sistemele KV2 Audio VHD5.0 si VHD2.0, doua sisteme puternice pentru audiente de pana la 20.000 de oameni fara necesitatea altor sisteme aditionale.

 

 

Ideale atat pentru instalati fixe, cat si pentru turnee, aceste sisteme au fost concepute pentru:

  • Prestatii live, parte a sistemelor VHD
  • Concerte medii si mari
  • Aplicatii fixe mici sau mari
  • Inchiriere si productie
  • Audiente mari

 

Intreaga gama de produse KV2 Audio este disponibila in Romania exclusiv pe audiovision.ro.