Constanta, Bulevardul Aurel Vlaicu 213. Aceasta este noua adresa AudioVision Store, showroomul pentru orice show. Adresa la care trebuie sa ajungi daca te pregatesti pentru un show de proportii, in fata unei audiente mari sau pentru un show acasa.
 
Instrumente muzicaleechipamente audio profesionalelumini profesionaleefecte specialeechipamente DJsisteme home audio. In noul showroom AudioVision Store ai tot ceea ce ai nevoie fie ca esti inginer de sunet, DJ sau pasionat de muzica.
 
Primul etaj al noului nostru showroom este dedicat echipamentelor audio profesionale, echipamentelor de DJ si partii de conectica. La etajul al doilea, pasionatii de muzica vor gasi (in premieră la AudioVision) instrumente muzicale si echipamente de lumini si efecte speciale profesionale. In zona de auditii HiFi poti testa instrumentele si echipamentele audio.
 
Pentru showman-ul din tine
Instrumentele muzicale sunt o premiera mult așteptata in showroomul nostru. Acum la AudioVision Store gasesti chitareinstrumente de percutiecu clapecoarde si instrumente de suflat apartinand producatorilor autohtoni dar si brandurilor internationale. Nu mai ramane decât sa vii in showroom sa vezi ce ti se potriveste.
 
Bucura-te de fiecare show
Pasionatii de sisteme home audio au acum o sectiune dedicata la AudioVision Store. Amplificatoare Hi-Fiboxe de centru, boxe pentru podeaboxe pentru raft sau boxe incastrate (in tavan sau perete), receivere audio/ videosoundbar-uri si subwoofere. pentru orice show de acasa, cu prietenii sau familia. Iar noi suntem ‘la indemana’ pentru a te consilia sa alegi optiunea care ti se potriveste.
 
Sa inceapa show-ul!
Echipamentele audio profesionale ocupa in continuare un loc central in showroomul nostru. Profesionistii din domeniu stiu ca aici gasesc mereu sisteme audio profesionale complete, iar DJ-ii ne recunosc deja ca locatia unde gasesc tot ce au nevoie pentru un mix perfect. Completam cu echipamentele de lumini si efecte speciale profesionale si suntem gata, practic, pentru orice tip de show, indiferent de dimensiune.