Seria DAVE G4X de la LD Systems este o gamă de sisteme audio active 2.1, potrivite pentru DJ, trupe live, soliști și organizatori de petreceri. Cu modele disponibile în 4 dimensiuni și clase de performanță, de la cel mai compact, DAVE 10 G4X, până la sistemul cu subwoofer puternic de 18”, DAVE 18 G4X, această serie oferă funcționalitate modernă și design acustic profesional pentru diverse aplicații.

Toate modelele DAVE G4X includ un mixer integrat cu 6 canale, cu intrări ce permit un număr mare de configurări și conectivitate Bluetooth pentru redarea facilă a sunetului direct de pe smartphone sau tabletă.

LD Systems a dezvoltat gama DAVE G4X de la zero, îmbunătățind nu doar calitatea sunetului pentru instrumente și muzică, ci și pentru inteligibilitatea vorbirii. Tehnologia DSP de ultimă generație și filtrele FIR asigură un sunet pur, iar subwooferul este optimizat pentru a reduce zgomotul de ventilație la minimum.

Pentru o dispersie optimă a sunetului, producătorul a optat pentru drivere de compresie noi ce asigură un sunet coerent și uniform în întreaga zonă de audiență. De asemenea, procesarea avansată a semnalului, realizată prin tehnologia DSP și filtrele FIR, contribuie la un sunet clar și echilibrat, fără distorsiuni nedorite.

În ceea ce privește detaliile tehnice, seria DAVE G4X oferă o gamă largă de puteri de ieșire, de la 680 W pentru modelul DAVE 10 G4X până la impresionanții 4.000 W pentru modelul DAVE 18 G4X. Fiecare model din serie dispune de o combinație de sateliți și subwoofere, asigurând acoperire pe o interval vast de frecvențe și o reproducere fidelă a sunetului.

Controlul și monitorizarea sistemului sunt simplificate prin intermediul panoului de comandă accesibil, care oferă utilizatorilor posibilitatea de a ajusta nivelurile de volum, egalizarea și alte setări esențiale în funcție de nevoile evenimentului.

Echipamentele sunt compacte și robuste, fiind potrivite pentru utilizarea în deplasare. Presetările integrate permit configurări diferite pentru utilizări diverse, iar accesoriile includ suporturi de tip T-stand sau cu role, precum și suporturi de montare pe perete sau stâlp.

Seria DAVE G4X de la LD Systems este o soluție audio de înaltă performanță și flexibilă pentru o varietate de aplicații, de la evenimente DJ și concerte live până la petreceri și prezentări. Datorită designului său compact, funcționalităților extinse și calității audio excepționale, gama reprezintă alegerea perfectă pentru cei care caută un sistem audio portabil și fiabil pentru evenimentele lor.