Seria XPRS de la Pioneer DJ cuprinde o colecție de boxe și subwoofere construite special pentru DJ, muzicieni și organizatori de evenimente profesionale. Aceste boxe se remarcă prin calitatea excepțională a sunetului, fiind o opțiune versatilă pentru o varietate de setări, de la evenimente mici, DJ mobili, sunet live, instituții religioase, instalații închiriate și fixe la concerte și festivaluri de mare amploare. Seria cuprinde o varietate de modele construite folosind componente de înaltă calitate, cum ar fi amplificatoarele Clasa-D și driverele de neodim, garantând un sunet fiabil și puternic chiar și la un volum mare. În plus, boxele din seria XPRS facilitează transportul și instalarea rapidă la evenimente și concerte.

Cea mai recentă lansare, seria XPRS2, a dus calitatea sunetului la un nivel superior, făcând produsele să fie printre primele locuri pentru oricine dorește să achiziționeze echipamente audio profesionale. Prezentată și în cadrul în cadrul Integrated Systems Europe Barcelona 2023, Seria XPRS2 cuprinde în total 4 produse: două boxe active și două subwoofere.

 

XPRS102

Difuzorul XPRS102 îmbină un woofer de 10″ și o bobină vocală de 2,5″ cu o unitate de compresie cu ieșire de 1″ și o bobină vocală de 1,75″, oferind astfel o performanță audio excelentă. Aceste difuzoare cu gamă completă sunt capabile să producă un nivel maxim de presiune acustică (SPL) de 129 dB și au un răspuns în frecvență cuprins între 50 Hz și 20 kHz, asigurând o redare precisă a muzicii și oricărui discurs, precum și performanțe impecabile, corespunzătoare celor așteptate. De asemenea, conține și patru moduri DSP diferite presetate – Live, Music, Speech și Studio Monitoring – pentru a răspunde nevoilor diferitelor medii de ascultare.

Vezi aici toate specificațiile XPRS102.

 

XPRS122   

Difuzorul XPRS122 reprezintă varianta mai mare a difuzoarelor cu gamă completă din seria XPRS2 de la Pioneer DJ. Echipate cu un woofer de 12″ și o bobină vocală de 3″, precum și cu o unitate de compresie cu ieșire de 1″ și o bobină vocală de 1,75″, aceste difuzoare oferă o acoperire sonoră extinsă pentru segmente de public și pentru spații medii și mari. Cu un răspuns în frecvență cuprins între 48 Hz și 20 kHz și un nivel maxim de presiune acustică (SPL) de 131 dB, difuzorul cu gamă completă este o alegere versatilă, oferind un sunet puternic și durabil, capabil să răspundă și în cele mai dificile medii sonore, cum ar fi un set de DJ live. La fel ca și modelul precedent, conține patru moduri DSP diferite presetate – Live, Music, Speech și Studio Monitoring.

Vezi aici toate specificațiile XPRS122.

 

XPRS1152S    

Subwooferul XPRS1152S folosește un woofer de 15″ din ferită cu bobină mobilă de 3″ cu o cursă lungă pentru a produce frecvențe joase cu o precizie remarcabilă. Cu un răspuns în frecvență de la 45 Hz la 120 Hz și un SPL maxim de 129 dB, subwooferul oferă performanțele unui subwoofer cu instalare permanentă și mobilitatea compactă necesară artiștilor mobili, interpreților și spațiilor de evenimente. Acesta  conține trei moduri DSP diferite de presetare – Boost, Extended LF și Normal – pentru a se potrivi diferitelor medii de ascultare.

Vezi aici toate specificațiile XPRS1152S.

 

XPRS1182S

XPRS1182S utilizează un woofer de 18″ cu bobină mobilă de 3″ cu o cursă lungă pentru a produce frecvențe joase precise. Cu un răspuns în frecvență de 40 Hz – 120 Hz și un SPL maxim de 130 dB, subwooferele XPRS1182S îmbină performanța unui subwoofer cu instalare permanentă cu mobilitatea compactă necesară pentru artiștii mobili, interpreții și localurile comerciale. În plus, la fel ca și modelul anterior, conține trei moduri DSP diferite de presetare – Boost, Extended LF și Normal – pentru a se potrivi oricărui mediu de ascultare.

Vezi aici toate specificațiile XPRS1182S.