In cei peste 10 ani de existenta, clubul Versuz si-a castigat notorietatea si chiar a reusit, in 2013, la doar doi ani de la deschiderea noii locatii, sa ajunga in renumita lista DJMag cu topul primelor 100 de cluburi din lume.
 
Unul dintre punctele forte prin care clubul din Hasselt, Belgia si-a castigat locul in prestigioasa lista a fost probabil proiectarea si constructia sa cu unicul scop de a oferi, chiar si celui mai critic clubber, noaptea vietii sale. Pentru a reusi acest lucru, proprietarii clubului au cautat un sistem audio care sa poata gestiona procesarea complexa pe mai multe zone si care sa se poata adapta cu usurinta viitoarelor upgrade-uri.
 
Fara sa stie, solutia audio pe care au identificat-o provine din acelasi oras – Hasselt, in care functioneaza si clubul Versuz. Solutia de control al sistemului audio complex al clubului a fost mixerul audio digital M2 de la AUDAC. Acest dispozitiv poate realiza orice provocare cu usurinta, datorita celor 11 procesoare DSP. Datorita acestui mixer audio digital multimedia, artisti in voga precum Martin Solveig, Bob Sinclar si Klingande au facut audienta sa cante si sa se distreze la intensitate maxima.
 

 
In vara acestui an, in timpul constructiei unui nou club pe plaja, in aer liber, proprietarii clubului le-au solicitat celor de la Audac un sistem care ar putea sa ofere aceeasi fiabilitate si calitate pe care au experimentat-o si cu matricea audio mai sus mentionata. Pentru noua locatie, Audac a recomandat o combinatie de mai mult de 50 de difuzoare outdoor WX502, difuzoare de perete ATEO6 si 8 VEXO8 realizate la comanda.
 
Conceptul ‘Ipanema’ este locul ideal pentru o discutie intre prieteni si un loc unde te poti relaxa dupa amiaza pe ritmuri lounge sau house. Prin tema mexicana aleasa si crearea senzatiei autentice de vara, s-ar putea spune ca Ipanema este un strop de Ibiza in Belgia.
 

 
O caracteristica la fel de speciala a fost faptul ca Audac a oferit si un prototip al amplificatoarelor sale de 100V, ce fac posibila configurarea audio completa printr-o singura unitate. Acest amplificator din seria PMQ a fost configurat pentru aplicatii ce necesita o putere mare de iesire la impedanta joasa si inalta, caracteristica ce s-a potrivit de minune pentru clubul in aer liber. “Prin tehnologia WaveDynamics™ implementata in acest amplificator, am putut crea sunetul care uimeste pe toata lumea atunci cand le spunem ca el vine dintr-un singur amplificator de 100V”, a explicat Tells Stijn Vandebosch, product manager la Audac. “Aceasta este cea mai buna procedura de testare live la care am putut spera. Rularea acestui prototip pe perioada intregii veri va demonstra faptul ca amplificatorul poate suporta cea mai intensiva utilizare”, a mai explicat el.
 
Produsele folosite in acest proiect au fost:

 
Despre Audac
 
Compania producatoare de echipamente audio profesionale Audac a fost infiintata in 1992 in Belgia, din dorinta de a oferi echipamente profesionale de calitate. Prin intermediul echipei sale de tehnicieni si ingineri calificati, aceasta caracteristica a fost mentinuta de-a lungul timpului, prin originalitatea si inovatia constanta a produselor Audac.
 
Produsele Audac sunt disponibile pe audiovision.ro