Ibiza este incontestabil locul unde s-a nascut clubbingul, destinatia perfecta pentru cei ce isi doresc sa petreaca pana in zori, un real magnet pentru cei care iubesc viata de noapte si petrecerile din cluburi.
 
Ibiza este locul in care DJ-ii creeaza si lanseaza muzica verii. DJ Armin van Buuren, Tiesto, Paul van Dyk sau David Guetta fac legea si dau tonul in muzica si ce se poarta in cluburile din Ibiza, muzica sau vestimentatie, ajunge obligatoriu in topurile verii.
 
Anul acesta, solutiile KV2 Audio au fost alese in majoritatea locatiilor insulei, ajutand atat DJ-ii, cat si petrecaretii sa se bucure la maxim de fiecare seara.
 
Printre cele mai bune cluburi ale lumii, Amnesia din Ibiza se auto-defineste ca templul muzicii, locul cu cei mai buni DJ. Cu sonorizare marca KV2 Audio, completata de un spectaculos sistem de lumini, acesta este locul unde se organizeaza petreceri peste petreceri pe gustul party-maniacilor!
 


 
Cel mai mare club din lume potrivit Guinness Book of Records, Privilege, a ales solutiile de sonorizare de la KV2 Audio. Supranumit templul muzicii dance, cu o capacitate de 10.000 persoane, clubul Privilege este renumit pentru cele mai spectaculoase si grandioase petreceri.
 


 
Construit in jurul unei pesteri stravechi, clubul Cova Santa din Ibiza a avut incredere ca echipamentele KV2 Audio vor face muzica sa rasune asa cum vor dori toti cei prezenti. Si chiar asa s-a intamplat, lucru confirmat de popularitatea de care s-a bucurat clubul in aceasta vara, atat in randul DJ-ilor ce au mixat in cadrul sau, cat si al publicului prezent in fiecare seara.
 

 
Sistemele KV2 Audio au fost alese si de Nikki Beach si Havana Club din Ibiza, dar si la evenimente publice precum Adlib Moda Ibiza sau evenimente intime, cum ar fi cateva din nuntile ce au avut loc in acest an in Ibiza.
 

 
Cu o distorsiune incredibil de mica si o calitate extrem de ridicata, sistemele point source KV2 ofera posibilitatea de a acoperi o masa mai mare de oameni cu mai putin echipament, claritatea sunetului aducand valoare reala acolo unde calitatea sunetului conteaza. Aceasta calitate a sunetului redata de sistemele KV2 Audio au facut ca acestea sa reprezinte alegerea celor mai multe evenimente si locatii din Ibiza anul acesta.