Incepand de astazi, parteneriatul nostru cu renumita companie italiana PROLIGHTS este oficial: AudioVision Store este distribuitorul unic al produselor PROLIGHTS in Romania.
 
Infiintata in 2001, compania italiana PROLIGHTS proiecteaza si fabrica lumini profesionale pentru industria de media si divertisment. Cu sediul in Miturno, Italia, PROLIGHTS are o crestere constanta in toate sectoarele de media si divertisment, fiind prezenta pe toate scenele si in toate studiourile din intreaga lumea. Produsele sale au fost concepute pentru a oferi o solutie reala unei probleme reale, bazata pe feedbackul proiectantilor, operatorilor, proprietarilor de locatii si tehnicienilor. Iar filosofia din spatele fiecarui proudus PROLIGHTS este de a oferi intotdeauna o solutie care sa rezoneze, sa inspire si sa depaseasca asteptarile.
 
“In ultimii 25 de ani ne-am implicat activ in industria evenimentelor, oferind solutii audio complete pentru piata de retail. A lucra in aceasta industrie, de care suntem extrem de pasionati, este sinonim cu pura satisfactie. Am dovedit de mai multe ori ca putem face o diferenta in industria in care activam, oferind produse si servicii fiabile si de inalta calitate. Scopul principal al companiei noastre este de a oferi cele mai bune solutii de sunet, lumini si efecte speciale si de a deveni un model atat pentru produsele pe care le comercializam, cat si pentru serviciile pe care le oferim.
 
Acesta este motivul pentru care PROLIGHTS s-a dovedit a fi partenerul perfect pentru noi, deoarece ambele companii incearca sa le ofere clientilor produse fiabile, capabile sa le imbunatateasca semnificativ experienta creativa si tehnica. Ceea ce ne-a impresionat cel mai mult este faptul ca PROLIGHTS a perseverat si a reusit sa transforme o afacere italiana intr-un brand de renume cunoscut la nivel mondial. Recent, am avut ocazia sa vizitam sediul PROLIGHTS, sa vedem de aproape tehnologiile avansate utilizate si sa apreciem capacitatea de a fabrica produse de inalta calitate la un pret atractiv. Speram sincer ca acest parteneriat sa fie unul lung si activ care va aduce noi oportunitati in sprijinul ambelor afaceri.”, a declarat Vasile Mara, directorul general AudioVision Store.
 

 
Antonio Parise, manager international PROLIGHTS a vorbit despre noua colaborare: “Am avut placerea de a face cunostinta cu AudioVision acum cativa ani. Asa ca atunci cand am ajuns la PROLIGHTS, i-am abordat imediat, fiind convins ca este compania potrivita pentru a dezvolta brand-ul PROLIGHTS pe piata romaneasca si suntem nerabdatori sa incepem sa lucram impreuna”.
 
La randul sau, Paolo Albani, directorul de vanzari internationale PROLIGHTS, a declarat: “A fost o placere deosebita sa-i intampinam pe Vasile si pe colegii sai la sediul nostru in aceasta perioada dificila, chiar daca nu am putut interactiona asa cum o faceam in mod obisnuit cu oaspetii nostri. AudioVision este un nume cunoscut in Romania si avem asteptari mari de la acest parteneriat. Suntem siguri ca, avand sprijinul AudioVision, PROLIGHTS va avea succes cat de curand in Romania”.