Seria X de la Powersoft Audio, disponibila cu un avantaj suplimentar de 15% reducere fata de pretul de lista, pana pe 15 octombrie 2020.
 
Seria X creata de Powersoft Audio inoveaza conceptul de platforma de amplificare prin integrarea unui amplificator compatibil la nivel mondial si o caracteristică DSP completă a amplificatorului.
 
Powersoft Seria X include amplificatoare audio profesionale cu 4 canale și 8 canale, iar reducerea de -15% se aplica pentru orice model din serie, pana la data de 15 octombrie 2020.
 
Ideale pentru orice aplicatie de touring
 
Powersoft Seria X ofera un nivel nou si inovator de prelucrare a semnalului, rutare si mixare non-boolean, mai multe etape de egalizare, filtre IIR si FIR, sistem de management al semnalului audio digital complet bazat pe ARM Cortex A-8 si procesor platforma TI C6000 DSP.
 
Boxele audio sunt puse in valoare prin procesarea semnalului, oferind protectie incintelor acustice prin limitarea puterii folosind tehnologia DSP (Digital Signal Processing) pentru setarea intarzierilor intre boxe atunci cand acest lucru este necesar.
 
Sursa de alimentare este acceptata la nivel mondial, putand fi conectata la orice linie de putere regionala, fiind potrivita pentru Single Phase, Bi-Phase sau o a treia varianta de la 85V la 440V fara sa fie necesara selectia manuala.
 
Cu ajutorul software-ului Armonia, amplificatoarele din seria X pot fi monitorizate si controlate de la distanta. Este necesara doar o conexiune WiFi via smartphone sau tableta pentru a controla amplificatorul prin interfata personalizata.
 
Amplificarea concertelor si evenimentelor de talie mondiala
 
Datorita fiabilitatii, puterii si nu in ultimul rand, a posibilitatii facile de operare la distanta prin software-ul Armonia, amplificatoarele Powersoft sunt alegerea pentru multe evenimente si concerte internationale.
 
Trupa tribut Australian Pink Floyd Show a ales sa foloseasca amplificatoarele Powersoft seria X in cadrul turneului australian. Cantaretul Jason Mraz si trupa Red Hot Chili Peppers se numara printre artistii ce au ales amplificatoarele seria X pentru concertele lor.
 
In plus platformele de amplificare seria X au fost folosite pentru festivalul Les Dunes Electronique din Tunisia, precum si pentru alte festivale celebre cum ar fi Festivalului Bardentreffen din Nuremberg, cel mai mare festival german de muzica sau Kappa FuturFestival, cel mai bun festival de muzica electronica din Italia.
 

 
In sprijinul industriei spectacolelor live 
 
Amplificatoarele Seria X sunt reduse cu 15% pana pe 15 octombrie, iar Powersoft doneaza 5% din vanzarea acestora catre fondul caritabil Crew Nation pentru a sprijini oamenii ce depind de reprezentatiile live pentru a avea un venit: personalul din touring, personalul din spatele salilor de spectacole si al tuturor reprezentatiilor live.