Wilson

Brandul Wilson a fost dezvoltat ca urmare a multor ani de experiență în distribuția internațională a produselor audio de înaltă calitate și pe baza cererii din piață pentru boxe care să se potrivească ideal cu sistemele home cinema si hi-fi. Produsele Wilson oferă un excelent raport preț-calitate.

Boxe HiFi

Boxele Wilson sunt dezvoltate și fabricate cu cea mai mare atenție la detalii. Suntem cu adevarat mulțumiți doar atunci când toate componentele sunt poziționate corect. Folosim materiale de ultimă generație, de înaltă calitate, indiferent dacă acestea sunt destinate produselor de bază sau celor de top, iar atunci când calibram noile boxe hi-fi, pentru a obtine cel mai bun rezultat, atribuim la fel de multa încredere în sistemele de măsurare de ultimă generație, cat si în urechea umană.

Proiectare și fabricație

Munca noastra de design nu se opreste la frumusete, ci reprezintă totodată optimizarea beneficiilor atât pentru producători, cât și pentru utilizatori. Proiectarea boxelor necesită cunoașterea detaliată atât in inovațiile pentru utilizatori, cât și in cea a mediilor de producție și distribuției industriale. Utilizarea și amplasarea corectă a componentelor pot crea o experiență audio excelentă și superioară pentru utilizatori.

Toate produsele sunt realizate în fabrici de înalta calificate, specializate și cu experiență din regiunea Chinei de Sud și a Taiwanului. Produsele sunt fabricate sub controlul și supravegherea strictă a calității.

X