Krampera

AudioVision Store este reseller al produselor Krampera in Romania.

Prin munca de pioneriat pe care George Krampera a dus-o alaturi de KV2, a dezvoltat in permanenta tehnologia Super Analog Audio, dar si solutii digitale de inalta calitate.In centrul filosofiei Krampera se afla preluarea atmosferei create de interpretarea individuala a unui artist aflat pe scena si transferarea acesteia fiecarui membru al audientei, creand impresia ca fiecare participant canta la instrumentul respectiv.

George Krampera s-a luptat sa inteleaga de ce o persoana foarte pasionata de intrumente, care se documenteaza intensiv si chiar este dispusa sa calatoreasca prin toata lumea inainte de a se decide asupra instrumentului pe care urmeaza sa-l achizitioneze, sfarseste prin cumpararea unui sistem de amplificare care altereaza sunetul acelui instrument, ales cu atata grija.

Multe amplificatoarea au devenit cunoscute datorita capacitatii de a furniza un sunet uniform. In realitatea, aceasta abordare pentru reproducerea REALA afecteaza tonalitatea si personalitatea unui instrument, producand acelasi efect sau sunet, indiferent de instrumentul conectat. In multe cazuri, amplificatorul devine instrumentul si nu vice-versa.

Amplificarea instrumentelor cu Krampera depaseste limitele conventionalului, oferind o noua gandire, tehnologie revolutionara si livreaza sunetul in cel mai natural mod posibil.

X