Cloud Electronics

Cloud Electronics Limited este principalul specialist din Marea Britanie în paging, rutare de zonă, amplificare și amplificatoare de mixare pentru toate tipurile de instalații comerciale, cum ar fi retail, divertisment, ospitalitate și fitness. Este indiscutabil cel mai de încredere brand din sectorul său, cu peste 35 de ani de moștenire remarcabilă și dovedită.

Continuă să își extindă gama de produse pentru a satisface nevoile audio ale multor stiluri diferite de localuri. În prezent, echipamentele Cloud se găsesc în peste 100.000 de spații comerciale din întreaga lume: de la pacheboturi la lăcașuri de cult, de la hoteluri de cinci stele la restaurante cu stele Michelin, precum și în punctele de vânzare ale celor mai cunoscute mărci din lume.

Cloud Electronics are sediul în orașul Sheffield, Anglia unde se află echipa specializată de cercetare și dezvoltare internă. Fiecare proiect este 100% unic produs pentru Cloud Electronics. Toate produsele Cloud sunt cercetate, 100% proiectate și 100% testate în Sheffield, Anglia, de către o echipă de specialisti.


X