Producatorul audio belgian Audac si-a actualizat gama de boxe existente cu doua serii noi. Seriile Cena si Cira sunt noile boxe de tavan de la Audac, usor de montat si de incadrat in orice tip de proiect.
 

Incintele acustice din seria CENA, concepute pentru a oferi o solutie eficienta din punct de vedere al costului,in modele de 5 inchi, 6,5 si 8 inchi, au un profil redus si sunt ideale pentru locatiile cu spatiu limitat pe plafon. Fixarea SpringFit ofera cel mai rapid timp de instalare comparativ cu orice alt difuzor de pe piata, iar designul grilei fara margini este unic pentru orice difuzor din acest segment. Selectarea materialelor de inalta calitate pentru membrana garanteaza o inteligibilitate si o performanta extraordinara pentru muzica de fundal.
 

 
Seria CIRA e formata din boxe ce ofera o reproducere audio superioara pentru versiuni de 5 inchi, 6,5 si 8 inchi. O serie cu numeroase avantaje, intalnite in mod obisnuit la boxele de plafon premium. Cum este designul TwistFix de grila fara margini, ce ofera o ansamblare usoara, dar solida si o tranzitie unitara de la grila la tavan. CIRA este o incinta formata din doua difuzoare, cele doua cai fiind foarte atent balansate, ce reusesc sa acopere intreaga incapere in care sunt montate. QuickFit, sistemul patentat de incuietori, in combinatie cu conectorul FastCon ofera o stabilitate maxima si un confort sporit in instalare. Instalarea este astfel facuta in timp mult mai scurt comparativ cu solutiile oferite de majoritatea producatorilor.
 

 
Pentru difuzoarele din seria CIRA exista si grile frontale suplimentare, din seria GLI, disponibile pe alb sau negru. Grile galvaniare ce garanteaza lipsa coroziunii si a decolorarii in locatii cu nivel ridicat de umiditate.