Amplificatoarele Quattrocanali DSP+D compatibile cu Dante de la Powersoft joacă un rol central într-o actualizare cuprinzătoare a sistemului de sunet finalizată recent la Brewers’ Stadium din Milwaukee, Wisconsin.

American Family Field este stadionul echipei de baseball Milwaukee Brewers, care joacă meciurile de acasă în acest stadion cu 41.900 de locuri încă din 2001. Stadionul, cunoscut anterior sub numele de Miller Park, este și o locație importantă pentru concerte la nivel local, găzduind în ultimii ani spectacole ale artiștilor precum Pink, Ed Sheeran, Billy Joel și Kenny Chesney.

Amplificatoarele Powersoft, care includ modelele Quattrocanali 1204 DSP+D, 2404 DSP+D, 4804 DSP+D și 8804 DSP+D – oferind patru canale de ieșire la puteri de 1.200W, 2.400W, 4.800W și 9.600W, respectiv – fac parte dintr-o modernizare a sistemului de difuzoare, amplificatoare și control, supervizată de furnizorul de soluții tehnologice Diversified.

Conform specificațiilor Diversified pentru American Family Field, explică Jeff Dykhouse, inginer senior de proiectare, Sports & Live Events, sarcina era să înlocuiască un sistem de sunet “îmbătrânit, axat pe voce” cu un “sistem modern, de înaltă performanță, oferind muzică și voce de înaltă fidelitate pe toate locurile din locație”.

Consultanții audio de la WJHW au gestionat designul noului sistem de sunet, iar Diversified a sugerat “câteva substituții și îmbunătățiri” care au condus la configurația finală, adaugă Dykhouse.

Pentru noul sistem de sunet, Diversified a specificat 67 de amplificatoare Quattrocanali: 2 × 1204 DSP+D, 1 × 2404 DSP+D, 24 × 4804 DSP+D, 40 × 8804 DSP+D.

Quattrocanali sunt instalate în trei încăperi separate pentru amplificatoare, situate în apropierea zonelor de așezare a bazelor și a locurilor de la terenul de baseball. Amplificatoarele au fost configurate cu ajutorul software-ului ArmoníaPlus de la Powersoft și sunt controlate folosind plugin-ul Powersoft pentru Q-SYS.

Conform lui Dykhouse, Diversified a ales amplificatoarele Quattrocanali DSP+D pentru puterea lor mare și conexiune digitală – toate modelele Powersoft DSP+D pot primi semnale audio prin Dante/AES67 – precum și pentru repornirea rapidă în caz de întrerupere a alimentării.