Cum contribuie sistemul de sonorizare la succesul afacerii tale HoReCa

In domeniul HoReCa, sonorizarea de calitate mareste timpul petrecut de clienti, creste reputatia locatiei si contribuie in final la cresterea vanzarilor.

Calitatea sistemului de sonorizare este cel putin la fel de importanta ca si muzica difuzata si contribuie in mod direct la starea clientilor si perceptia lor despre locatia in care se afla. Studiile de specialitate arata faptul ca ceea ce clientii vad, simt, miros sau gusta este influentat de calitatea muzicii din locatia in care se afla.

Mai mult, sistemul de sonorizare influenteaza comportamentul clientilor in locatia respectiva, influentand cat de mult aleg sa cheltuie in locatia respectiva si de asemenea, decizia de a reveni.

 

Ce trebuie sa stii despre alegerea sistemului de sonorizare

Fiecare tip de afacere din domeniul HoReCa si fiecare locatie are nevoi specifice iar calitatea sonorizarii depinde de calitatea solutiei tehnice si de modul in care aceasta este personalizata nevoilor respective.

Este important ca furnizorul solutiei sa ofere consultanta tehnica de specialitate deoarece bugetul poate fi optimizat in functie de nevoile fiecarei locatii.

Deoarece muzica are un rol esential in locatiile de tip HoReCa dupa implementarea solutiilor audio devine esential suportul in perioada de garantie si post vanzare prin servicii precum inlocuirea temporara a produselor aflate in service.

 

Solutiile AudioVision pentru afacerea ta

Audiovision ofera solutii audio personalizate fiecarui tip de locatie in parte. Selecteaza tipul afacerii tale si afla mai multe despre solutiile noastre.Solutiile audio care dau play oricarui club.

Muzica buna este principala caracteristica a fiecarui club. Provocarea este insa ca muzica sa fie redata cat mai fidel, printr-o sonorizare de calitate. De aceea, trebuie sa alegi solutii audio care sa poata oferi claritate la volum mare si un bas puternic.

Acestea au fost criteriile de care am tinut cont si in implementarea sistemelor audio la LeGaga – Iasi, Crema Summer Club, EGO Club Mamaia, Fratelli Beach&Club Mamaia Nord, Fratelli Lounge&Club Constanta, Evergreen – Baia Mare si multi altii.

Nu trebuie sa pierzi din vedere nici faptul ca sistemul locatiei tale trebuie sa fie unul compatibil cu prestatiile live. Boxele cu dispersie larga KV2 SL 412, slim si bass, sunt recomandarea noastra pentru tine, fiind un sistem de inalta fidelitate cu frecventa de raspuns exceptionala.Solutiile audio care dau play oricarui bar.
Pentru ca buna dispozitie si relaxarea sa fie pe primul loc in locatia ta, trebuie sa ai in vedere implementarea unor solutii audio scalabile, pentru locatii mici si medii, cu accent pe claritatea si fidelitatea sunetului.

Pe langa toate acestea, am tinut cont si de dispunerea corecta a boxelor in implementarea sistemelor audio la The Drunken LordsTouch Cafe, Steak House – Wine Bar Gheea.

Pentru o acoperire optima a intregului tau bar, recomandam solutii precum KV2 ESD 25 sau AUDAC ATEO 6, serii de boxe compacte de inalta calitate.Solutiile audio care dau play oricarui pub.

Trebuie sa ai in vedere soluțiile audio scalabile, ideale pentru seri cu muzica la volum mai mare, pentru evenimente în care conteaza calitatea sunetului dar si pentru momentele in care muzica se aude in surdina.

Am reusit sa implementam solutii audio similare in The Library Pub, The Drunken Lords si multe alte locatii. Pentru o utilizare eficienta a resurselor in orice bar si fara a neglija faptul ca sistemele implementate trebuie sa fie compatibile cu prestatiile live, recomandam KV2 ESD 6 din gama KV2 sau AUDAC VEXO 8, din gama Audac, in asociere cu incintele de bas din aceleasi serii.Solutiile audio care dau play oricarui lounge.

Muzica in surdina, cu acorduri fine si calitate foarte buna la volum redus. Iti recomandam sa alegi solutiile care iti garanteaza fidelitatea si claritatea sunetului, similare celor pe care le-am implementat la Cabo Beach – Mamaia, Cafe del Mar – Mamaia, Crema Lounge Cafe e Dolce, Sandalandala si multi altii.

Iti garantam ca nu vei crea discofort si oboseala, ci exact opusul cu folosirea in cadrul lounge-ului tau a solutiilor precum KV2 ESD 5, boxe din seria compacta a producatorului ceh sau AUDAC ATEO 4, asociate cu incintele de bas din aceleasi serii, special concepute pentru astfel de locatii.Solutiile audio care dau play oricarei terase.

Una dintre caracteristicile de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi solutii audio pentru acest tip de locatie este rezistenta lor la conditiile meteo.

Nu am ignorat nici noi aceste aspecte in implementarea solutiilor la Cabo Beach – Mamaia, Cafe del Mar – Mamaia, Crema Lounge Cafe e Dolce.

Pentru o acoperire optima a intregului spatiu, recomandam AUDAC WX 502 sau AUDAC WX 802, ce asigura o reproducere fidela a sunetului sau AUDAC AXIR O, ce pune accent pe frecventele acustice.Solutiile audio care dau play oricarui restaurant.

In orice restaurant, muzica trebuie sa aiba o calitate maxima la un volum redus. Iti recomandam solutiile audio versatile ce asigura o cat mai buna redare a muzicii indiferent de sursa folosita, cum am implementat in locatii precum Restaurant AquarioRestaurant Beluga Mamaia.

Pentru ca intregul sistem audio trebuie sa fie capabil sa redea si prestatiile live si pentru a obtine o calitate cat mai fidela a sunetului, recomandam folosirea KV2 ESD 36, din seria Compact KV2, ATEO 6 sau ATEO 4, din gama Audac.


Fiecare sistem mentionat anterior poate fi optimizat prin integrarea amplificatoarelor Powersoft, ce permit o maximizare a eficientei solutiilor audio, oferind calitatea sunetului si fiabilitatea recunoscuta a produselor Powersoft.