Producatorul italian de amplificatoare audio profesionale Powersoft a anuntat de curand ca extinde gratuit la cinci ani garantia tuturor platformelor de amplificare rack.
 
Mai mult decat atat, incepand cu 22 februarie 2021, pentru orice amplificator audio Powersoft inregistrat in MyPowersoft in termen de 30 de zile de la achizitionare, Powersoft ofera o extindere a garantiei cu alte 12 luni in plus fata de garantia standard.
 
Toti cei ce detin deja un amplificator rack Powersoft care se afla inca in perioada de garantie standard de 4 ani, pot extinde perioada acestei garantii inregistrandu-si produsul in portalul MyPowersoft pana la data de 23 aprilie 2021.
 
Prelungirea gratuita a perioadei de garantie cu un an suplimentar va coexista cu planul Powersoft Care, introdus la sfarsitul anului trecut, ceea ce permite o acoperire prin garantie de pana la 8 ani.
 
Iacopo Vannucchi, managerul centrului de servicii si asistenta clienti al Powersoft, a explicat: „In ultimul an, cu totii am observat si experimentat momente fara precedent in industria noastra. Acesta este modul nostru de a oferi o mana de ajutor in aceste vremuri dificile.”
 
MyPowersoft este portalul online al Powersoft in care utilizatorii isi pot crea profiluri ce le permit sa valorifice din plin amplificatoarele Powersoft si le ofera avantaje exclusive disponibile doar celor ce au un astfel de cont.
 
Prin inregistarea unui amplificator in MyPowersoft, utilizatorii pot verifica istoricul produsului si starea actuala a garantiei. Utilizatorii beneficiaza, de asemenea, de asistenta tehnica si comerciala directa din partea echipei, deoarece pot solicita si urmari reparatiile produselor lor. Alte beneficii includ accesul la instrumentele de partajare si comparatie, exemple de design-uri Powersoft si acces la sesiuni de webinar cu expertii audio Powersoft.
 
„Vrem sa le oferim clientilor nostri linstea de a avea produselor in garantie pentru ani de zile incepand din prima zi a achizitionarii si vom continua sa oferim acest lucru pe termen lung”, a spus Vannucchi. „Acest an suplimentar de garantie gratuit ofera garantie pentru jumatate de deceniu, gratuit. Garantie ce reprezinta inca o dovada a fiabilitatii amplificatoarelor noastre si a increderii in produsele noastre.”