Cea de-a patra generatie Evolution, sisteme wireless marca Sennheiser, transforma tehnologia  profesionala wireless intr-una mai simpla, flexibila si fiabila. Pentru muzicieni, regizori, pentru cei ce sunt in turneu, prezinta o conferinta sau un workshop, sau pur si simplu pentru auditorii: G4 este un sistem ce creste impreuna cu tine. G4 este un sistem care stie si poate sa le faca pe toate.
 
Tehnologia wireless nu a fost niciodata atat de flexibila
Concert intr-un club? Scena de mari dimensiuni in cadrul unui festival? Filmari in aer liber? Auditoriu? Conferinta? Totul este acum posibil cu G4. Cu seria 100, 12 canale pot fi sincronizate simultan in cateva secunde – economisind astfel timp pretios in timpul configurarii. Seriile 300 si 500 au latimi de banda de pana la 88 MHz.
 

 
Noua simplitate a unui sistem complex
G4 este cel mai simplu sistem profesional din categoria sa de pret. Afisajul intuitiv si receptorul diversity asigura o operare usoara si rapida. Software-ul Wireless Systems Manager (seria 300 si 500) si Cockpit Control (seria 300) fac incredibil de usoara controlarea sistemelor multichannel si asigura un flux de lucru perfect. Pentru aplicatiile PA mobile, receptoarele se introduc direct in sistemul integrat de sonorizare LSP500.
 

 
Niciun compromis in fiabilitatea transmisiei
Pana la 100 de metri de sunet perfect, pana la 50 mW de putere de transmisie (seria 300 si 500), microfoane dotate cu capsule cu o protectie la feedback ce asigura o fiabilitate absoluta a transmisiei pana la ultimele randuri.

In plus, variantele portabile Broadcast & Film au o autonomie de 8 ore a bateriei.

G4 isi dovedeste valoarea atunci cand totul trebuie sa fie in prim plan, ca de exemplu in timpul unei filmari in aer liber, inconjurat de alte echipe de camere. Te poti baza pe G4 – oricand, oriunde.
 

 
Flexibilitate sporita si mobilitate integrala
G4 ofera flexibilitate completa pentru o gama larga de aplicatii: sunet live, monitorizare in-ear, solutii portabile pentru transmisiuni tv si productii profesionale de film. Este un sistem mobil, mereu conectat, ce evolueaza cu utilizatorii sai si cerintele lor. Incepand cu luna aprilie a acestui an, cand va fi lansat de Sennheiser, G4 va fi disponibil pe audiovision.ro.
 
Cand vine vorba de sonorizare HoReCa, sau aplicatii din domeniul educatie sau evenimente, G4 este solutia mobila ce se potriveste in orice camera si se integreaza perfect in fluxurile de lucru existente. Producatorii de filme documentare si jurnalistii video stiu ca G4 incape in orice geanta si ofera putere si inteligibilitate discursurilor si interviurilor.
 
Wireless G3 este unul dintre cele mai bine vandute sisteme wireless de pe piata. Evolution wireless G4 duce aceasta mostenire mai departe, cu un plus de putere si flexibilitate:

  • este complet compatibil cu echipamentele wireless din gama G1 si G3
  • set de caracteristici si performanta de neegalat
  • o serie de imbunatatiri inspirate de experienta utilizatorilor: latime de banda de pana la 88Mhz si putere de iesire mai mare de pana la 50 mW pentru modelele din seria 300 si 500
  • calitate excelenta a sunetului datorita unei game largi de  capsule profesionale pentru microfoane de mana, lavaliere sau head-set

 

 
Despre Sennheiser

De peste 70 de ani, numele Sennheiser este sinonim cu produse de inalta calitate si solutii complexe pentru tot ceea ce priveste inregistrarea, transmiterea si reproducerea sunetului.
 
“Dam astazi forma lumii audio de maine – aceasta este ambitia companiei noastre de zi cu zi. Acesta este lucrul pe care speram sa il obtinem impreuna. Fundamentul acestei sperante este istoria noastra, cultura noastra de inovatie, dar si pasiunea noastra pentru excelenta” – spun fondatorii Sennheiser.
 
Pe parcursul anilor de existenta, Sennheiser a primit numeroase premii acordate in lumea tehnicii de sunet – Emmy, Grammy, Oscarul Tehnic dar si premiul pentru Inovatie. Au recunoscut fiabilitatea si flexibilitatea produselor Sennheiser si le folosesc artisti precum Rihanna, Lily Allen, Jamiroquai, Seal, Alicia Keys, Neil Young, Madonna, Beyoncé, Chris Martin si altii.