Supranumita si insula petrecerilor, Ibiza a reușit sa-si castige acest statut si sa si-l mentina prin inaugurarea celor mai cunoscute cluburi și baruri din intreaga lume. In cluburile din Ibiza, unele suficient de mari pentru a gazdui peste 3000 de persoane, mixeaza DJ renumiti din intreaga lume, precum DJ Armin van Buuren, Tiesto sau David Guetta. Solutiile KV2 Audio au reprezentat alegerea principala pentru sonorizarea cluburilor din Ibiza, contribuind la crearea celei mai intense experiente de clubbing din intreaga lume.
 
Amnesia este un club ce a devenit deja un punct de referinta in intreaga lume, iar in Ibiza locatia a ales solutiile de sonorizare KV2 Audio. Cu posibilitatea de a gazdui peste 5000 de persoane, Amnesia este recunoscuta pentru petrecerile cu spuma, ce atrag din ce in ce mai multe persoane de la an la an.
 


 
Mirage, Cocoon, Cova Santa si Havana Club sunt doar cateva alte locatii ce au recunoscut claritatea si calitatea sunetului sistemelor KV2 Audio. Desi de dimensiuni mai mici decat Amnesia si aceste cluburi au reusit pe parcursul anului 2017 sa reuneasca clubberi in cautare de distractie si muzica de calitate.
 


 

KV2 Audio a asigurat o sonorizare impecabila in Ibiza si pentru evenimente precum aniversarea radio Ibiza sau Adlib Moda Ibiza.
 

 

 

 

 

 

 

 

KV2 Audio a asigurat, de asemenea, sonorizarea pentru numeroase evenimente private ce s-au desfasurat in Ibiza anul trecut, dar si distractia celor prezenti pe plaja, in locatii precum Las Brisas, Nikki Beach sau Tantra.
 

 

 

 

 

 

 

Fiind dezvoltate pe principiile sistemelor de tip point source pentru a furniza calitatea optima a sunetului si acoperirea tuturor tipurilor de aplicatii si public, sistemele KV2 Audio aduc o reala valoare in prestatiile live.