Premiata trupa britanica de electro-pop, Clean Bandit, a sustinut recent primul sau concert in capitala iordaniana Amman, in luxosul Boulevard din noul district Abdali. Specialistii in productia de evenimente live din Amman au furnizat toate echipamentele PA, control si iluminare pentru concert, inclusiv un sistem complet de sunet point source KV2 Audio.
 
Peste 4000 de fani au fost prezenti la concertul pus in valoare de incinta de medii-inalte pentru turnee VHD2.0  cuplata cu un singur VHD1.0 downfill pe fiecare parte. Doua boxe ES1.0 pe partea laterala, completate cu sase boxe EX12 pentru front fill. Iar pentru frecventele joase, opt ​​subwoofere VHD4.18 si alte patru subwoofere VHD2.16.
 
 
 
Integratorul de sunet, reprezentat de Amjad Marar, utilizeaza de mult timp sistemele point source si considera ca sunt o modalitate mult mai flexibila de a alimenta evenimentele de mari dimensiuni decat sistemele line array. „Obisnuiam sa folosim sisteme line array ca toti ceilalti, deoarece la vremea respectiva, era considerat a fi singura cale de a sustine cu succes concertele majore. Trecerea la sistemele point source pentru noi a venit dupa ce am auzit o demonstratie a sistemului VHD de la KV2 la ProLight & Sound in 2007. Din acel moment, KV2 a reusit sa spulbere cu succes mitul sistemelor line array. A fost suficient pentru a ne face sa abandonam sistemele line array complet in favoarea sistemelor point source si de atunci le-am folosit pentru a alimenta aproape toate concertele majore sustinute in Iordania – Akon, Yanni, Tom Jones, Festivalul Jerash si multe altele.“
 

 
„Clean Bandit – cu artistul local de renume, Jaafar, ca act de deschidere – nu a fost o exceptie”, a continuat dl Marar. „Concertul s-a auzit excelent – foarte dinamic, limpede si cu mult headroom. Am avut o multime de comentarii pozitive despre sunet, atat din partea echipei, cat si a membrilor publicului, asadar ca de obicei, a fost o treaba bine facuta.”