Audio-Technica a lansat de curand castile profesionale ATH-M50xRD, o editie limitata in culori de rosu si auriu a popularului său model ATH-M50x, model ce a primit review-uri pozitive atat de la ingineri de sunet și de studio de top, cat si de la reviste de specialitate.
 
Cel mai recent “membru” al seriei M de la Audio Technica, castile ATH-M50xRD sunt ideale pentru inregistrari, sunete live, transmisiuni in direct, DJ sau pentru uz personal, datorita constructiei lor robuste, driverelor cu deschidere mare, de 45 mm si castilor ce ofera izolare fonica.
 
Castile au o capacitate SPL extrem de ridicata si un sunet natural, precis, cu bas puternic si o extensie de inalta frecventa. ATH-M50xRD asigura nu doar un confort garantat, chiar si dupa perioade lungi de utilizare, dar si usurinta in transportare. Ca si in cazul modelului standard M50x, noul model in editie limitata va este livrat impreuna cu 3 cabluri detasabile: unul de 1,2 m, unul de 3 m și cel ajustabil de la 1,2 la 3 m, cu adapatorul de ¼ placat cu aur.
 

Izolare fonica de exceptie

Noile ATH-M50xRD au contururi de design in jurul urechilor pentru o izolare exceptionala a sunetului in medii cu sunete puternice.
 

 
Sistem de pliere ultracompact

Facilitand transportul lor si asezarea in orice geanta fara a necesita foarte mult spațiu, noile ATH-M50xRD au un sistem de pliere ultracompact.
 

 
Cabluri detașabile

Noile ATH-M50xRD au posibilitatea de a detașa cablul existent pe una dintre părțile căștilor și de a reatașa unul dintre cele 3 cabluri incluse.