AUDAC INSPIRE TOUR

Audac Inspire Tour reprezintă o oportunitate pentru integratori, distribuitori și viitori parteneri de a interacționa cu experți din industrie și profesioniști cu aceleași interese, de a împărtăși experiențe și cunoștințe, a asculta demonstrații live de sunet, a descoperi soluții de viitor, a economisi timp în implementările lor și a afla povestea Audac. Este un turneu global autentic, găzduit de partenerii Audac din întreaga lume.

Mai mult decât atât, reprezintă o introducere a celui mai flexibil ecosistem audio din lume disponibil pe piață. Prin intermediul Audac Inspire Tour, participanții au ocazia să descopere familia Atellio și multe alte soluții Audac printr-o experiență unică, simțind și interacționând cu dispozitivele, văzând cum funcționează diversele aplicații și experimentându-le într-un mediu live. Toate acestea sunt oferite cu îndrumarea personală a formatorilor experimentați.

WORKSHOP TIMIȘOARA

Continuând cele trei workshop-uri susținute de Audiovision în 2023, Timisoara a fost locația anului 2024. Workshop-ul a fost susținut la Faber, un centru cultural independent, fondat de un grup de antreprenori timișoreni din domeniile arhitectură, IT și social-cultural.

Locația a fost pregătită de către Audiovision cu produse și vizualuri Audac, ecrane LED și materiale promoționale.

Agenda a constat într-un mix de sesiuni educaționale și pauze de networking, finalizate cu o masă de prânz. Sesiunile educaționale au inclus prezentări despre istoria și produsele Audac, prezentări și demonstrații practice ale aplicației Audac Touch, seriei MTX și familiei Atellio.

Au fost prezenți mulți integratori și distribuitori locali.