De ce sa alegi ARES5A ca urmatorul tau sistem de boxe active cu 2 cai?

 

1) Varietate de intrari
Sistemul de difuzoare stereo activ ARES5A este echipat cu o gama larga de intrari ceea ce permite o conexiune facila la orice tip de sursa audio.


2) Design elegant
AUDAC ARES5A este proiectat intr-o carcasa din ABS, iar consola de montare incastrata se integreaza estetic in carcasa, oferind o perspectiva moderna si eleganta.


3) Optiuni de montare versatile
Sistemul de difuzoare stereo active ARES5A poate fi montat atat pe orizontala, cat si pe verticala, cu o inclinatie de pana la 45 ° pe ambele parti, permitand pozitionarea difuzorului in directia corecta. Datorita faptului ca suportul in sine consta din 2 colturi de 45°, se poate realiza cu usurinta instalarea in colturi sau chiar in tavan.


4) Experienta sonora clara si puternica
AUDAC ARES5A este construit dintr-un woofer de 5 ¼” de inalta calitate si un tweeter de inalta frecventa de ½”. Aceasta constructie in combinatie cu un DSP integrat creeaza o experienta sonora extrem de clara si puternica.


5) Suport de montare MBK455
Cu ajutorul unui suport optional MBK455 de 90°, sistemul de difuzoare stereo active ARES5 se poate monta cu usurinta pe tavan, pe un smartboard sau un carucior.


6) O gama larga de aplicatii
Datorita versatilitatii sale, sistemul de difuzoare stereo active ARES5A creeaza o solutie all-in-one pentru o gama larga de aplicatii in educatie, companii sau proprietati rezidentiale.


7) Consum redus de energie
Amplificatorul integrat in sistemul de difuzoare stereo activ ARES5A trece in modul de asteptare atunci cand nu este recunoscut niciun semnal. Acest lucru asigura consumul de energie redus la mai putin de 0,5 W, ceea ce face ca difuzorul sa fie conform standardului Energy Star.


8) Montare sigura
AUDAC ARES5A este echipat cu sistem de prindere M6 ce asigura o siguranta optima in timpul si dupa instalare.


9) Posibilitate de extidere a intrarilor
Seria optionala WP2xx ofera nu numai un grad sporit de control asupra sistemului de difuzoare stereo active ARES5A, ci permite, de asemenea, extinderea intrarilor.


10) Configurarea a pana la 4 seturi ARES cu un singur WP2XX
Un singur panou de perete permite controlul si partajarea intrarilor pentru pana la 4 seturi ARES si schimbarea rapida a intrarilor si/sau a volumului.