In calitate de unic distribuitor al produselor Powersoft in România, am organizat pe 9 mai la Bucuresti, la teatrul de pe Lipscani, workshop-ul dedicat tehnicienilor si inginerilor de sunet – Top Class Amplification in Action. Cei prezenti in cadrul evenimentului au aflat de ce este Powersoft producatorul de amplificatoare numarul 1 in lume si cum ii ajuta aceste amplificatoare sa obtina o sonorizare de exceptie.

 

In cadrul workshop-ului, participantii au aflat direct de la reprezentantii Powersoft cum sa configureze sistemele, cum sa instaleze software-ul Armonia, cum sa creeze presetari pentru boxe, au participat la demonstratii live cu sistemele Powersoft si au aflat informatii detaliate despre toate seriile de amplificatoare Powersoft.

Specialistii Powersoft – Luca Gianni (Product Specialist Manager) și Stefano Previtali (Regional Account Manager – EMEA) au prezentat noi posibilitati de eficientizare a folosirii sistemelor audio precum: reducerea costurilor cu achizitia și exploatarea, cresterea randamentului sistemelor folosite, economia de spatiu si greutatea redusa. Toti participantii au primit la finalul workshop-ului certificate de utilizare a software-ului Armonia emise de Powersoft.

 

Ce aduc nou produsele Powersoft?

  • Inovatie – surprind prin multitudinea de functii integrate, dar si multipla aplicabilitate
  • Fiabilitate – atat echipamentele cat si procesul lor efectiv de productie garanteaza calitatea
  • Sustenabilitate – intreaga activitate Powersoft are la baza tehnologii eficiente din punct de vedere ecologic.

Despre Powersoft Audio

Lider mondial in domeniul amplificatoarelor eficiente din punct de vedere al energiei, de inalta putere, cu un singur rack, Powersoft este prima companie care a introdus tehnologia Pulse Width Modulation (PWM) intr-un mod care le-a permis sa obtină eficienta si putere alaturi de Power Factor Correction (PFC). Datorita integrarii incredibile, sistemele Powersoft au fost alese pentru sonorizarea unor evenimente ca premiile Grammy, premiile Emmy, American Music Awards sau Super Bowl. Artisti precum Pink Floyd, Red Hot Chili Peppers si Iron Maiden au beneficiat de sonorizare cu amplificatoarele Powersoft in cadrul concertelor lor.