Tehnologia wireless are scopul sa usureze lucrurile. Ofera libertate de miscare. Reduce timpul de configurare. Dar pentru multi muzicieni care sunt si proprii lor tehnicieni de sunet, microfoanele fara fir pot fi o pacoste sau chiar intimidante.

Sennheiser aduce simplitate in lumea microfoanelor wireless cu Evolution Wireless Digital. Aceasta serie introduce un flux de lucru usor, bazat pe aplicatii, pastrand in acelasi timp profesionalismul, capacitatea multi-canal si fiabilitatea la care utilizatorii se asteptata de la microfoanele UHF si 1G8.

Cu un flux de lucru bazat pe aplicatii si multe functii profesionale, Evolution Wireless Digital usureaza setup-ul microfoanelor wireless.

Inginerul din buzunar: aplicatia Smart Assist ghideaza utilizatorii pentru configurarea microfoanelor fara fir.

 

Ce ofera Evolution Wireless Digital

1. Aplicatia Smart Assist

Ca un inginer de buzunar, aplicatia Smart Assist va ghideaza pas cu pas pentru configurarea facila a microfoanelor. O configurare inteligenta creeaza automat conexiuni wireless fiabile, nu este necesara expertiza wireless. Puteti denumi canalele pentru a le gestiona mai usor si puteti avea acces la toate setarile sistemului. Bluetooth Low Energy permite accesul de la distanta la sistem si face convenabila sincronizarea cu receptorul. Aplicatia include, de asemenea, videoclipuri tutoriale.

 

2. Transmitatoare de microfoane care pot gestiona orice nivel audio

Transmitatoarele Evolution Wireless Digital au un interval dinamic de intrare de 134 dB, de cinci ori mai mare decat nivelul uzual de 120 dB. Acest lucru inseamna ca pot capta totul, de la o soapta foarte joasa la un motor cu reactie la 50 de metri distanta – si acest lucru elimina necesitatea unei setari de sensibilitate pe transmitator. Receptorul a fost setat la un nivel de gain care acopera majoritatea aplicatiilor, pe care le puteti schimba cu usurinta, daca doriti. O noua interfata face acest lucru foarte usor – nu exista submeniuri complexe, totul este disponibil dintr-o privire.

 

3. Fara calcul de frecventa – si mai mult spatiu de manevra

Aplicatia scaneaza mediul pentru a gasi frecvente deschise. EW-D a imprumutat tehnologie din seria digitala de top Sennheiser Digital 6000 si Digital 9000.

Acest lucru nu numai ca ofera mai mult spatiu intr-o anumita fereastra de frecventa, dar aplicatia poate, de asemenea, sa seteze pur si simplu legaturile wireless la intervale de 600 kHz fara niciun calcul al frecventei si, prin urmare, este capabila sa se potriveasca in mai multe frecvente decat ar putea un sistem de microfon standard.

Tehnologia din seria Sennheiser superioara face din calculul frecventei un lucru din trecut. Pur si simplu lasati aplicatia sa scaneze camera pentru frecvente deschise, care pot fi setate la intervale de 600 kHz

 

4. Specificatii exceptionale in fiecare detaliu

EW-D are o latenta scazuta de 1,9 milisecunde si o durata de viata a bateriei de pana la 12 ore cu pachetul de baterii reincarcabile BA 70. Acest lucru va va duce pana la sfarsitul spectacolului si nu numai. O latime de banda de 56 MHz cu pana la 90 de canale pe banda faciliteaza gasirea spatiului chiar si in cele mai aglomerate medii.

 

5. Calitate audio fantastica

Sistemul ofera o calitate audio superioara, ca si cand ar fi conectat prin cablu.

 

6. Gama completa de accesorii profesionale

De la antene nou proiectate la divizoare de antene, amplificatoare, seturi de incarcare, gama include totul pentru a va extinde sistemul si pentru a acomoda configurari multicanal mai mari pentru spectacole live sau streaming.