Prolights a lansat recent Astra Wash7Pix IP, lumina de tip moving-wash cu LED-uri, clasificata IP, cu aceleasi caracteristici ca si Astra Wash7Pix.

 
Astra Wash7Pix IP contine o sursa de lumina cu 7 x LED RGBW de 40 de wati, producand peste 4.000 de lumeni, cu un fascicul alb rece de 8.000K sau 6.000K in modul studio. Corpul de iluminat include aceleasi lentile frontale si sistem de iluminat ca si versiunea de interior si un strat special de protectie care ajuta la cresterea luminozitatii, protejand lentilele de zgarieturile de suprafata si adaugand proprietati antistatice pentru a evita depunerile de praf.

 
Astra Wash7Pix IP are un sasiu robust si complet etansat din aliaj de aluminiu, cu componente interne tratate cu un strat IP, garantand un design etans la apa si praf IP65 pentru aplicatii de durata in exterior. Deoarece este complet etansat, dispozitivul nu necesita curatare interna regulata sau service. Cu toate acestea, utilizatorii au acces la piesele interne modulare si usor accesibile si, dupa asamblare, etansarea acestuia poate fi usor verificata cu testerul IP PROLIGHTS.

 
Acest dispozitiv include, de asemenea, un interval de zoom de la 4º la 56º, permitand designerilor sa creeze efecte de fascicul foarte ingust si extinderi largi. Dimmerul si parametrii de culoare sunt integrati cu o rezolutie de 16 biti, iar canalele CCT pot fi setate cu precizie la orice punct alb si deviate de canalul de nuanta pe coordonatele cromatice +/- verde. Modul de emulare tungsten ofera un ton incandescent de deplasare la rosu atunci cand este redus. Exista, de asemenea, un canal dedicat de estompare incrucisata pentru a amesteca macrocomenzile alb si color.

 
Afla mai multe detalii despre Astra Wash7Pix IP