logo_new

Seria amplificatoarelor Powersoft Ottocanali DSP+D votata Produsul Audio al anului la InAVation Awards

 

Amsterdam, Olanda, 12 Februarie 2016

Powersoft, un leader mondial in fabricarea amplificatoarelor de mare putere, a avut onoarea ca, in cea de-a 10-a editie a prestigioasei gale InAVation Awards, produsul Ottocanali DSP+D Series sa fie desemnat drept cel mai inovativ produs audio al anului la categoria sa.

“Suntem incantati de primirea acestui premiu si multumim pentru recunoasterea acestui produs inovator care s-a bucurat de o lansare de succes pe piata globala” a precizat Francesco Fanicchi, Head of Brand Powersoft.InAVation

 

Ottocanali DSP+D: Putere impresionanta si control DSP

Platforma Dante-de pe amplificatoarele multi-channel Ottocanali (12K4, 8K4, 4K4) este o platforma menita sa dea impulsul necesar pentru o operare la un nivel cat mai inalt al amplificatorului.

Seria amplificatottocanalioarelor de putere Ottocanali DSP+D ofera o gama larga de functii de control si monitorizare precum si optiuni de prelucrare a sunetului, o putere de iesire de pana la 12 000 W in 4 ohmi- 8 canale, totul frumos prezentat intr-o unitate dubla de rack.

Ca si in cazul versiunilor anterioare Ottocanali, noul DSP+D dispune de intrari comutabile de semnal,principale si auxiliare pentru fiecare canal, GPIO adecvat, alarme, iesiri Lo-Z si Hi-Z precum si perechi de canale mono-bridgeable. Modelele noi implementeaza tehnologii precum PFC (Power Factor Correction) si SRM (Smart Rails Management), tehnologii ce maximizeaza eficienta sistemului reducand drastic consumul de putere.

“A fost un an extraordinar pentru Powersoft, suntem foarte mandri de primul nostru Premiu InAVation. As vrea sa le multumesc organizatorilor evenimentului, revistei InAVate si tuturor celor care au ajutat ca acest produs sa fie unul de un real succes”, a concluzionat Francesco Fanicchi.