Legenda muzicii house, David Morales este probabil unul dintre cei mai cunoscuti DJ, producatori si remixeri din toate timpurile. Cu o cariera de peste 35 de ani, Morales este unul dintre primii superstar DJ care a avut turnee in intreaga lume si a produs si remixat peste 500 de inregistrari pentru artisti precum Mariah Carey, U2, Michael Jackson, Aretha Franklin, Madonna si Whitney Houston. Inca in top, Morales continua sa produca si sa aiba concerte in cluburi pline din intreaga lume. Actualul sau rider include ca si configuratie preferata de monitorizare un sistem audio ES KV2 Audio, iar in studioul sau de acasa are o configuratie completa KV2 Audio.

 

Morales foloseste acasa o configuratie KV2 Audio de ceva vreme – in prezent are doua boxe active EX10 si doua subwoofere cu bass activ EX2.2 pe care le iubeste – dar nu a folosit un sistem KV2 la un concert pana la spectacolul sau de la clubul Boogaloo din Zagreb, Croatia de Sfantul Valentin anul acesta. El a incercat un sistem ES complet, ce contine un difuzor activ ES1.0 de inalta putere, cuplat cu o pereche de subwoofere ES1.8 de mare putere alimentat de doua unitati de control si amplificare EPAK2500R (cate una pe fiecare parte).

 

 

„Aceste boxe suna senzational” a spus Morales entuziasmat „si sunt intr-o incapere mare – acesta nu este un club mic, intim!” Intr-adevar, Boogaloo este un club din Zagreb cu o capacitate de 1500 de locuri, unul dintre cele mai mari cluburi din tara. Ca urmare a experientei sale de la Boogaloo, Morales a decis sa foloseasca sistemul ES de la KV2 Audio ca sistemul de monitorizare desemnat pe rider-ul sau.

 

 

„Imi place claritatea si puterea sistemului ES”, a adaugat el. „Difuzoarele ES1.0 cu o pereche de subwoofere ES1.8 fac un set de monitorizare fenomenal. Difuzoarele ES1.0 sunt suficiente pentru un driver de 6 inch si unul de 12 inch cu un driver de compresie de 1,75 inch. Nu am auzit nimic altceva care sa sune asa de bine cu componente de aceeasi dimensiune ca si KV2-urile. Sunt un fan infocat, am chiar monitoare EX10 de la KV2 in studioul meu.

 

„De-a lungul anilor am ascultat tot felul de boxe”, a adaugat el. „Am incercat multe monitoare, dar trebuie sa subliniez, KV2 Audio se afla intr-o clasa proprie.”