Sunet de inalta calitate in aplicatii multi-zona / multi-sursa
Powersoft ofera posibilitatea de a scala sursele de intrare si zonele in mod convenabil si eficient, avand capacitati de rutare dinamica incorporate in platformele sale de amplificare. Acest lucru faciliteaza distribuirea muzicii intre diferite zone, independent de locatia sursei. Interfetele UI disponibile permit controlul facil al intregului sistem.

 

Functionalitati multiple. Un singur echipament.
In zilele noastre, chiar si cel mai simplu sistem de distributie a muzicii se bazeaza pe mai multe dispozitive pentru a directiona sursele si pentru administrarea sistemului. Acest lucru implica in mod traditional ca mai multe functionalitati si caracteristici unice sa fie adaugate lantului audio, ceea ce poate duce la sisteme costisitoare, prea complexe si ineficiente.

Solutiile Powersoft integreaza toate aceste functionalitati si caracteristici intr-un singur dispozitiv care include o matrice de rutare, un comutator de retea si procesare digitala a sunetului. Acest lucru permite folosirea unor sisteme mai usoare, mai eficiente, usor de implementat si operat.

 

Surse multiple

Zone multiple

Rutare dinamica

Matrice dinamica

Dante

DSP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu Dynamic Routing, orice sursa digitala sau analogica care este conectata la un amplificator este recunoscuta automat ca mono, stereo sau multicanal si partajata intre diferitele zone existente. Acest lucru este posibil printr-o abordare dedicata bazata pe obiecte, care face ca sursele audio, inclusiv intrarile analogice, sa fie disponibile pentru fiecare amplificator din retea, facand setarea optiunilor complexe de rutare si zonare foarte facila. DSP-ul incorporat va gestiona toate procesarile de semnal si rutarea de la sursa la zona, in timp ce limitatoarele protejeaza difuzoarele.

 

  • Timp redus de instalare
    Cabluri reduse.
  • Mai putine echipamente
    Fara matrice, fara procesoare de control.
  • Configurare simpla
    Mai putin timp pentru a invata si configura sistemul.

 

Experienta de ascultare confortabila in aplicatiile multi-zona / multi-sursa
Sistemul de distribuire a muzicii cu mai multe zone poate fi implementat in instalatii mici si mijlocii, utilizand o combinatie de interfete UI si amplificatoare de instalare, cum ar fi Powersoft Mezzo.

Avand in vedere importanta muzicii in spatiile sociale, magazine, cafenele, sali de sport si restaurante, acest sistem ofera controlul si performantele acustice necesare pentru a da tonul.