Le Gaga Iasi este o oaza fermecatoare, cu o priveliste spectaculoasa si o ambianta relaxata, dar sofisticata. Este locul ideal unde puteti petrece timp de calitate intr-o atmosferă relaxata, va puteti bronza inconjurat de palmieri exotici si puteți gusta din bucataria italiana la restaurantul Le Gaga sau va puteti rasfata cu un cocktail sau o sampanie fina.
 

LE Gaga Nightclub & Dayclub & Swiming Pool din Iasi a ales sonorizarea oferita de KV2, devenind astfel locul cu cea mai buna sonorizare din orasul boem al celor sapte coline.

 

 

Sonorizarea premium a locatiei a fost obtinută cu ajutorul sistemului ES de la KV2 Audio. Fiind primul produs dezvoltat de KV2 si imbunatatit constant in ultimul deceniu, seria ES a devenit renumita pentru capacitatile sale unice si versatile. Performanta sa a uimit profesionistii din domeniul audio de pe tot globul, datorita claritatii oferite de acest sistem compact, dar puternic. Seria ES este o intruchipare a filozofiilor de design ale KV2 Audio.
 

Sistemul ES este unul scalabil, ideal pentru evenimente live, dar și pentru indoor destinat unui public de pana la 1000 de persoane. Pentru Le Gaga Iasi sistemul a fost personalizat nevoilor din acea locatie fiind configurat asfel:

4x ES1.0
4x ES2.6
4x ES1.8
4 x EPAK2500
4x EPAK2500R.

Compact si modular, sistemul audio ES are toate componentele electronice si amplificatoarele adapostite in unitati separate, portabile – EPAK2500 si 2500R. Plasarea pachetului de electronice active la exterior rezulta intr-un sistem mai usor, cu mult mai multă flexibilitate si mai usor de manevrat.
 
Dimensiunile sale compacte reduc costurile de transport si costurile de instalare. Unitatea de control EPAK2500/R incorporeaza patru amplificatoare specifice activitatii.
 


 

Datorită calitatii si preciziei in sonorizare, dar si a fiabilitatii, sistemul ES de la KV2 a reprezentat alegerea cea mai potrivita pentru sonorizarea acestei locatii HoReCa.