VHD Point Source, legendarul format KV2 Audio, a oferit sonorizarea pentru bine-cunoscuta trupa The Beach Boys.
 

La 50 de ani de la debutul lor exploziv, The Beach Boys isi continua turneul, cel mai recent spectacol al lor avand loc in Irlanda, cu un public de peste 2.000 de oameni în grandiosul Bord Gáis Energy Theatre.

 

Desemnati cu furnizarea de echipamente audio pentru eveniment, partenerii irlandezi ai KV2 Audio – Just Lite Production au oferit un inventar impresionat de echipamente audio KV2. Bord Gáis Energy Theatre este un spatiu impunator cu 2111 locuri impartite in doua categorii sub forma de cerc. Just Lite a optat pentru implementarea unui sistem VHD dublu cu frecvență ultra joasa datorită incredibilului subwoofer VHD2.21 2×21.

 

 
Sistemul audio a fost alcatuit pe fiecare parte din 2 x VHD2.0, 1 x VHD1.0 și 1 x VHD2.15 suspendate cu 2 x VHD4.18 și 1 x VHD2.21 la sol, alimentate fiecare de amplificatoarele asociate VHD2000 si VHD3200.

 

Rezultatele au fost fenomenale, cu fiecare nuanta data de trupa care a concertat – inclusiv celebrele melodii au fost “livrate” catre fiecare scaun cu o claritate de cristal.

 

Evenimentul a fost unul dintre numeroasele spectacole de succes pe care Just Lite le organizeaza cu produse KV2, ca o confirmare a faptului ca nu este nevoie de un numar mare de difuzoare pentru a acoperi o locatie ampla.